VIP csoportjaink előfizetési díja 24,99€. Az előfizetési díj rendezése a STRIPE fizetési rendszeren keresztül történik. Ha Forint alapú a kártyád, akkor 24,99€-nak megfelelő Forint összeget vonnak le a kártyádról. Minden előfizetőnk jogosult az 50%-os előfizetési kedvezményre, amelyet az egy alkalommal felhasználható HelloSportingGods kuponkóddal tud aktiválni a fizetéskor Pénztár menüben.


A SportingGods VIP tagság előfizetéséhez regisztráció szükséges. Ezután választanod kell VIP csoportjaink közül! Ha kiválasztottad a VIP csoportot, kattints a "Részletek" gombra, olvasd el a csoport leírását és kattints az "Előfizetek" gombra! (Itt tudod megadni felül a kuponkódot, majd kattints a "kuponkód megadása" gombra!) Add meg a szükséges előfizetői és bankkártya adatokat, jelöld be a két négyzetet (Adatkezelési tájékoztató, ÁSZF, Elmúltál 18 éves) majd kattints az "Előfizetek" gombra! A tagságod perceken belül aktiválódik, és a megadott email címedre megkapod a számlát.


A Paylike rendszerén keresztül történik a fizetés, amely gyors, biztonságos és automatizált. Kérjük válassza ki az önnek legmegfelelőbb szolgáltatást a Sportingg weboldalról, helyezze a kosárba, majd kövesse a képernyőm megjelenő információkat. A feltüntetett fizetési módokon kívül más alternatíva nem lehetséges, ezért kérjük, hogy a listában szereplők közül válasszon.