Igen, az irodák minden esetben meghatározzák a maximálisan feltehető téteket. Ennek a mértéke függ a piac nagyságától. Minél nagyobb piacról van szó, annál nagyobbak a feltehető tétek. Például vannak olyan sportesemények amelyekre több száz vagy akár több ezer Euró is elhelyezhető, míg vannak olyanok, amelyeknél ez jóval kevesebb. 


Minél több információval rendelkezik a fogadóiroda a mérkőzéssel kapcsolatban, annál pontosabban tudja meghatározni az esélyeket és ez befolyásolja hogy mekkora téteket engednek. 


Például, ha egy kisebb ország alacsony ligájában játszó sporteseményt veszünk alapul, akkor értelemszerűen kevesebb információ jut el az irodákhoz, emiatt inkább alacsonyabb kockázatot vállalnak és nem engednek túl nagy téteket elhelyezni. Az ilyen mérkőzésekre érkező előrejelzéseket hívjuk "kis ligás" vagy "kis piacos" tippeknek, amelyeknél nem célszerű 10 000 Ft-nál nagyobb téteket elhelyezni, mert az iroda idő előtt limitálhatja a fogadó számlát és csak korlátozott tétmérettel fogadhatunk tovább.


Annak érdekében, hogy elkerüljük a korlátozásokat és minél több pénzt hozhassunk el az irodáktól, szükséges a kis ligás tippek mellett, nagyobb ligás tippeket is fogadnunk.